Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Český motokros - Časový harmonogram MX2 poslední

Časový harmonogram MX2 poslední

Sobota
17:00 20:00 administrativní a technické přejímky
Neděle
07:00 09:00 administrativní a technické přejímky
08:00 1. zasedání Jury
Volný trénink
07:45 08:00 Ženy 15min
08:05 08:20 Veterán 15min
08:25 08:40 MX1 15min
08:45 09:00 MX2 15min
09:00 09:30 úprava trati
09:10 Rozprava s jezdci
Kvalifikační trénink
09:30 09:35 zkouška startu Ženy
09:35 09:50 Ženy 15min
09:55 10:00 zkouška startu Veterán
10:00 10:20 Veterán 20min
10:25 10:30 zkouška startu MX1
10:30 10:55 MX1 25min
11:00 11:05 zkouška startu MX2
11:05 11:30 MX2 25min
11:40 zaváděcí kolo
11:45 12:05 1. finálová jízda Ženy 15min + 2 kola
12:15 2. zasedání Jury
12:05 13:00 úprava trati
12:40 12:50 Slavnostní zahájení a představení jezdců
odpolední blok
13:00 zaváděcí kolo
13:05 13:25 Veterán 15min + 2 kola
13:30 zaváděcí kolo
13:35 14:10 MX1 30min + 2 kola
14:15 zaváděcí kolo
14:20 14:50 MX2 25min + 2 kola
14:55 zaváděcí kolo
15:00 15:20 2.finálová jízda Ženy 15min + 2 kola
15:20 vyhlášení vítězů Ženy
15:20 15:50 úprava trati
15:50 zaváděcí kolo
15:55 16:15 Veterán 15min + 2 kola
16:15 vyhlášení vítězů Veterán a Veterán 50+
16:25 zaváděcí kolo
16:30 17:05 MX1 30min + 2 kola
17:05 vyhlášení vítězů MX1
17:15 zaváděcí kolo
17:20 17:50 MX2 25min + 2 kola
17:50 vyhlášení vítězů MX2
18:00 3. zasedání Jury
Číst 16809 krát Naposledy změněno úterý, 19 březen 2019 19:28