Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Kůta MM ČR motokrosu - Časový harmonogram 2016 MX1 poslední
  • Report Petrovice 2018: Hymna čtyřikrát jinak

    Report Petrovice 2018: Hymna čtyřikrát jinak

    V Petrovickém závodě bylo opravdu na co koukat! Kromě tradičního složení mezinárodní mistrovství České republiky se do Petrovic sjeli i někteří závodníci z Rakouska nebo nedalekého Polska. Poláci měli bohatou fanouškovskou základnu. Z tratě je to jenom pár kroků do Polska. „Cizí“ jezdci hlavně v MX2 hodně zamíchali pořadím. Davy šílely a v každé třídě se hrála jiná hymna. Mezi nimi i ta česká. Read More
  • Petrovice 2018: Týmové reporty

    Petrovice 2018: Týmové reporty

  • Čtvrtý závod Kůta MMČR motokrosu v Petrovicích u Karviné

    Čtvrtý závod Kůta MMČR motokrosu v Petrovicích u Karviné

    Je tady hned druhá závodní nálož po sobě. Jezdci si pomalu ani nestihli umýt motorky po závodě v Dalečíně a už se chystají na čtvrté klání letošního roku, tentokrát v Petrovicích u Karviné. Tam se sejdeme už tuto neděli 8. Července. A my se ptáme, kdo konečně porazí Žeravu a Laierovou? Read More
  • Report Dalečín 2018: Některé výsledky se nezmění

    Report Dalečín 2018: Některé výsledky se nezmění

    Třetí závod Kůta MMČR motokrosu je za námi. Závody na vylepšené trati v Dalečíně se povedly a nové prvky na závodní dráze přinesly zajímavou podívanou. Některé kategorie zase nabídly strhující závody, překvapivého vítěze přinesla kategorie MX1, mezi Ženami a Veterány bylo první místo sázka na jistotu. Read More
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Sobota
17:00 20:00 administrativní a technické přejímky
Neděle
07:00 09:00 administrativní a technické přejímky
08:00 1. zasedání Jury
Volný trénink
07:45 08:00 Ženy 15min
08:05 08:20 MX2 15min
08:25 08:40 Veterán 15min
08:45 09:00 MX1 15min
09:00 09:30 úprava trati
09:10 Rozprava s jezdci
Kvalifikační trénink
09:30 09:35 zkouška startu Ženy
09:35 09:50 Ženy 15min
09:55 10:00 zkouška startu MX2
10:00 10:25 MX2 25min
10:30 10:35 zkouška startu Veterán
10:35 10:55 Veterán 20min
11:00 11:05 zkouška startu MX1
11:05 11:30 MX1 25min
11:40 zaváděcí kolo
11:45 12:05 1. finálová jízda Ženy 15min + 2 kola
12:15 2. zasedání Jury
12:05 13:00 úprava trati
12:40 12:50 Slavnostní zahájení a představení jezdců
odpolední blok
13:00 zaváděcí kolo
13:05 13:40 MX2 30min + 2 kola
13:45 zaváděcí kolo
13:50 14:10 Veterán 15min + 2 kola
14:15 zaváděcí kolo
14:20 14:55 MX1 30min + 2 kola
15:00 zaváděcí kolo
15:05 15:25 2.finálová jízda Ženy 15min + 2 kola
15:25 vyhlášení vítězů Ženy
15:25 15:55 úprava trati
15:55 zaváděcí kolo
16:00 16:35 MX2 30min + 2 kola
16:35 vyhlášení vítězů MX2
16:45 zaváděcí kolo
16:50 17:10 Veterán 15min + 2 kola
17:10 vyhlášení vítězů Veterán a Veterán 50+
17:20 zaváděcí kolo
17:25 18:00 MX1 30min + 2 kola
18:00 vyhlášení vítězů MX1
18:10 3. zasedání Jury

Průběžné výsledky 2018

  MX1   MX2
  Ženy
  Veterán   Veterán 50+
232  Martin Michek 185 211  Sulivan Jaulin 174 110  Steffi Laier 200 18  Martin Žerava 200 991  Petr Dokoupil 197
101  Václav Kovář 158 377  Martin Krč 133 10  Kristýna Vítková 166 127  Petr Masařík 176 155  Roman Majer 177
521  Szvoboda Tomasz 140 313  Petr Polák 131 14  Tereza Hromková 162 22  Ivan Černý 121 78  Petr Kormunda 142

pf2018